Hoe maak je een dynamische ervaring te delen

Veel mensen hebben ons geschreven om ons te vragen legden we het idee van deze cartoon.

GOCEDO geboren met een visie voor verandering in de vorm van diensten aan mensen in beweging, niet alleen in het toerisme, maar op elk gebied waar nieuwe ervaringen worden geleefd, indien socializa, leren, het bijwonen van evenementen of geconsolideerd ons gevoel van verbondenheid met de mensen of, affiniteit voor het interessegebied.

Het conceptuele deel komt overeen met al onze middelen te waarderen: dingen die we graag, vaardigheden op elk gebied, Voorziet elke ecosysteem ontdekken of die wil worden gedeeld.

Een ander belangrijk onderdeel van ons project is het antwoord op de optimalisatie inspanningen, ruimtes, media, die onder andere een betere kans dat gebruik gemaakt kan genereren. Soms zal het een eenvoudig park zijn waar activiteiten kunnen genereren, een openbare ruimte die we kunnen geven, bibliotheek, civic center, een lege kamer of iets anders dat je opkomt. Het is hier belangrijk om ons verstand te scherpen. We hebben ook partners voor deze taken.

We hebben het product in combinatie met een aantrekkelijk begrip: kom en geniet van onze stad als een local, Het concept zou de ultieme slogan. Maar deze slogan kan ook veranderen als het is om mensen uit andere Spaanse steden aan te trekken: Kom naar onze stad / bevolking / regio / gebied en leren de keuken van ons land. Er zou een lange lijst worden, hoop dat het kan dienen als knop toont als we blijven doen meer thema post over onze programma's: uitwisselingen, geschikt voor een startup, projectonderwijs, leren de dingen die we willen, ideeën autenticas, sport, largo etc.

Aarzel dan niet om het even wat u kunt komen en gelukkig zijn propornernos en kunnen we samen bedenken.

Ilustracion como compartir una experiencia dinamica

als?aanbiedingen

jmm • 18 Oktober, 2014


Volgende Bericht

laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd / Verplichte velden zijn gemarkeerd *