Sådan deler en dynamisk oplevelse

Mange mennesker har skrevet til os beder os om at vi forklarede ideen om denne tegneserie.

GOCEDO født med en vision for forandring i form af ydelser til folk, der flytter, ikke kun inden for turisme, men i ethvert område, hvor nye erfaringer levet, hvis socializa, lære, er at deltage i arrangementer eller konsolideret vores tilhørsforhold til mennesker eller, affinitet til området af interesse.

Den begrebsmæssige del svarer til værdsætter alle vores ressourcer: ting, vi gerne, færdigheder i ethvert felt, kapaciteter til at opdage enhver økosystem, eller som ønsker at blive delt.

En anden vigtig del af vores projekt er svaret på optimering indsats, rum, medier, der blandt andet kan generere en bedre chance for at blive draget fordel. Nogle gange vil det være en simpel park, hvor aktiviteter kan generere, et offentligt rum, at vi kan give, bibliotek, civic center, et tomt rum eller noget andet, der kommer til at tænke. Det er her vigtigt at skærpe vores forstand. Vi har også partnere for disse opgaver.

Vi skabte det produkt kombineret med et attraktivt koncept: komme og nyde vores by som en lokal, Konceptet ville være indbegrebet slogan. Men dette slogan kunne også ændre sig, hvis det er at tiltrække folk fra andre spanske byer: Kom til vores by / befolkning / areal / område og lære køkken i vores land. Der ville være en lang liste, håber det kan fungere som knap viser, som vi fortsætter med at gøre mere tema indlæg om vores programmer: udvekslinger, rumme en opstart, projekt læring, lære de ting, vi gerne, ideer autenticas, sport, largo etc.

Du er velkommen til propornernos noget, du kan dukke op og være glad, og sammen kan vi udtænke.

Ilustracion como compartir una experiencia dinamica

como?ofertas

jmm • 18 October, 2014


Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *